Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Νεα συντριβη για την εθνικη


ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2013 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ 0-3 

 

Άλλη μια βαριά ήττα από την Ουκρανία για την εθνική ομάδα των γυναικών,  που έχασε με 3-0 (25-07, 25-11, 25-19) στην έδρα των αντιπάλων για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ούσα ανταγωνιστική μόνο για ... μισό σετ, σε ένα ματς που έπρεπε να κερδιθεί σαν τελευταία ευκαιρία για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου.
Χωρίς Χαντάβα και Γιώτα -η οποία ήταν τραυματισμένη, κλήθηκε στην αποστολή, αλλά δεν μπορούσε να αγωνιστιστεί - τα κορίτσια του Φλώρου δεν είχαν πολλές επιλογές, με συνέπεια μόνο η Βασιλαντωνάκη με 10 πόντους, να τραβά το... κουπί στην επίθεση. Την ίδια στιγμή η άμυνα ήταν και πάλι το πιο αδύναμο κομμάτι στο παιχνίδι της ομάδας, καθώς τα ποσοστά στην υποδοχή ήταν ιδιαίτερα χαμηλα.

Με όλα αυτά, η «γαλανόλευκη», έγινε έρμαιο στις διαθέσεις της ουκρανικής ομάδας χάνοντας τα πρώτα δύο σετ σε χρόνο ρεκορ (16 και 19 λεπτά), χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα μπροστά στις Ουκρανίδες.

Στο τρίτο σετ,ωστόσο φάνηκε να γίνεται ανταγωνιστική και προηγήθηκε με 15-14. Απο κεί και πέρα όμως η αντίστασή της κάμφθηκε και τελικά έχασε με 3-0.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Άντρι Ροβανόβικ): Μαρσένκο, Κοζλόβα 19, Σουρ 9, Ντελρός (λίμπερο), Κίλιουκ 4, Ζάκχαρσουκ 7, Μολοντσόβα, Στεπάνοφσκα 1, Κόντολα 11, Τρούσκινα 11, Περετιάτκο, Μπιτσένκο 1.

ΕΛΛΑΔΑ (Τάκης Φλώρος): Χριστοδούλου, Κιόση 3, Κωνσταντινίδου 4, Tσίμα 4, Ιβάνοβα 2, Λαμπρούση 4 / Κελεσίδου (λ.- 22% υπ.), Βασιλαντωνάκη 10 (1 άσος), Στράντζαλη.
 
Πηγή: volleynews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top