Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Για ληστεια κατηγορουνται οι δυο «μαυροφορεμενοι» που επιτεθηκαν στους Πακιστανους


Διαστάσεις λαμβάνει το επεισόδιο που έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα στη Λάρισα
με θύματα δύο Πακιστανούς.
Όπως αποκλειστικά σας αποκάλυψε το Onlarissa.gr, δύο νεαροί, ηλικίας 24 και 18 ετών, επιτέθηκαν στους Πακιστανούς στο κέντρο της πόλης.
Οι δύο δράστες φορούσαν μαύρες μπλούζες με διακριτικά που παραπέμπουν στη Χρυσή Αυγή, ωστόσο μετά τη σύλληψή τους κατέστη σαφές πως ουδεμία σχέση έχουν με αυτή.
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δύο επιτιθέμενοι κατηγορούνται για αντιποίηση Αρχής, απρόκλητες σωματικές βλάβες και ληστεία σε βάρος των δύο  Πακιστανών.
Και τούτο διότι σύμφωνα με καταγγελία των δυο αλλοδαπών, το βράδυ της Δευτέρας οι συλληφθέντες μαζί με αλλά δυο άγνωστα άτομα, τους προσέγγισαν και τους ζήτησαν να τους επιδείξουν τα χαρτιά τους, προκειμένου να διαπιστώσουν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.
Στη συνέχεια και ενώ οι αλλοδαποί τους απάντησαν προφορικά ότι είναι νόμιμα στη χώρα, οι τέσσερις τους επιτέθηκαν απρόκλητα, τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες και τους αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ καθώς και ένα  κινητό τηλέφωνο.
Οι συλληφθέντες ημεδαποί με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και παραπέμπονται αύριο στον Ανακριτή Λάρισας.
Οι δυο ημεδαποί συλληφθέντες υπέβαλλαν μήνυση για ψευδή καταμήνυση σε βάρος των δυο αλλοδαπών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και αφέθησαν ελεύθεροι, προκειμένου αύριο να παρουσιαστούν στον Ανακριτή Λάρισας .
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

Πηγή: onlarissa.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top