Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Σκηνες... CSI στο παζαρι της Λαρισας!


Μάρτυρες μιας... κινηματογραφικής σύλληψης έγιναν όσοι βρέθηκαν στο παζάρι της Λάρισας
το βράδυ της Τετάρτης.
Η ήρεμη βόλτα των Λαρισαίων που πήγαν για να ψυχαγωγηθούν στο τοπικό παζάρι διακόπηκε όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα πέντε άνδρες της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. πέρασαν τρέχοντας ανάμεσα από το πλήθος. Η απρόσμενη παρουσία της αστυνομικής δύναμης στο σημείο προκάλεσε την απορία, αλλά και την ανησυχία πολλών, οι οποίοι προσπαθούσαν να μάθουν ρωτώντας ο ένας τον άλλο τι μπορεί να έχει συμβεί. Στιγμές αργότερα, όμως, δόθηκε απάντηση στα ερωτήματά τους, καθώς οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ύποπτο άνδρα με τρόπο που βλέπουμε σε... αστυνομικές σειρές.
Αφού, δηλαδή, τον κυνήγησαν μέχρι το χώρο του λούνα παρκ, τον περικύκλωσαν σημαδεύοντάς τον με τα όπλα τους φωνάζοντάς του να μείνει ακίνητος, ενώ ένας από αυτούς τον έριξε στο έδαφος για να του περάσει χειροπέδες, μπροστά στα μάτια του έκπληκτου πλήθους. Ευτυχώς για τους πολίτες και τους αστυνομικούς ο συλληφθείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς είχε στην κατοχή του ένα μικρό πιστόλι (!), το οποίο και κατασχέθηκε. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, το πιστόλι ήταν παιδικό παιχνίδι, ενώ όλο το σκηνικό συνέβη γιατί ο καταδιωκόμενος ήταν από καιρό γνωστός στην αστυνομία καθώς είχε καταδικαστεί για υποθέσεις ναρκωτικών και μάλλον από... ένστικτο στη θέα των αστυνομικών άρχισε να τρέχει!
Κατόπιν οι άνδρες της ΟΠΚΕ οδήγησαν το νεαρό στη γειτονική Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και το παζάρι επέστρεψε σε ξέγνοιαστους ρυθμούς για τους επισκέπτες. Όσοι, βέβαια, ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο συμβάν θα έχουν να διηγούνται κάτι το ξεχωριστό για το παζάρι της Λάρισας...

Πηγή: thessalianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top