Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Eπιστροφη στους αγωνες για την ARMA RALLY TEAM



Μετά από μεγάλο διάστημα αποχής από τα αγωνιστικά δρώμενα, η ARMA RALLY TEAM
(ART), αγωνιστική ομάδα της ΑΡΜΑ ΕΠΕ,  επίσημου εμπόρου NISSAN με έδρα τη Λάρισα, επιστρέφει και πάλι στην ενεργό δράση!
Η εμπλοκή ξεκινά με την συμμετοχή της ομάδας στο χωμάτινο 2ο RALLY SPRINT ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, που διοργανώνει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (ΑΛΑΛ) στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2012 στην περιοχή των Καμένων Βούρλων και μάλιστα σε τμήμα της γνωστής Ακροπολικής διαδρομής Ρεγγίνι – Καρυά. Το μήκος της διαδρομής είναι 15,16 χλμ και θα επαναληφθεί δύο φορές, με εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου στις 10:00 της Κυριακής. Οπλο της ομάδας θα είναι το NISSAN MICRA K11 στα 1.300cc προετοιμασμένο στην κατηγορία Ε Α/5 με πλήρωμα τους «ARMA» - «ARMAKI» .
ARMA RALLY TEAM
Στη συνέχεια η εμπλοκή θα συνεχιστεί με τη συμμετοχή της ομάδας στο ασφάλτινο RALLY ΔΕΘ στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2012 με δύο αυτοκίνητα στη κατηγορία Ν/2 : ένα NISSAN MICRA K12 1.6 και ένα NISSAN NOTE 1.6. Πληρώματα εδώ θα είναι ο «νεοεισερχόμενος» Στέργιος Λόλας με συνοδηγό τον Νώντα «ARMAKI»  Χριστοδουλόπουλο και ο «παλιός» Χρήστος Σαμαράς με συνοδηγό τον Κώστα Μηλιάδη. Για την εμπλοκή της ομάδας στο ΔΕΘ θα επανέλθουμε σύντομα.
Ο ιδιοκτήτης και manager της ARMA RALLY TEAM, Νίκος «ARMA» Χριστοδουλόπουλος, δήλωσε: «Λόγω των συνθηκών των τελευταίων ετών, περιορίσαμε τις δραστηριότητές μας ήδη από πέρυσι, διοργανώνοντας και το τελευταίο, προς το παρόν, ARMA LADIES CUP. Φέτος πέραν της κοπής της πίτας μας και της απονομής των περσινών τίτλων και αναμνηστικών απείχαμε από κάθε δραστηριότητα και σκοπεύαμε να απέχουμε για όλη την διάρκεια του έτους. Όμως το αίμα νερό δεν γίνεται και η ιστορία του καθενός τον «κυνηγάει» πάντα. Η προσπάθειά μας να παραχωρούμε αγωνιστικά αυτοκίνητα και να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε νεοεισερχόμενους κυρίως οδηγούς ή σε χομπίστες, που ξεκίνησε πρίν από δύο χρόνια μας έβαλε στην πρίζα και έτσι όταν δύο νέοι άνθρωποι, μηχανολόγοι μηχανικοί και οι δύο, ζήτησαν να μετάσχουν στο RALLY  ΔΕΘ, η ομάδα συζήτησε και αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση και επί τη ευκαιρία αποφάσισε να μετάσχει και στον χωμάτινο αγώνα των Καμένων Βούρλων. Οι δοκιμές και οι προετοιμασίες για τον πρώτο στη σειρά αγώνα έχουν ήδη ολοκληρωθεί και η ομάδα, πλήρωμα και μηχανικοί, ανυπομονεί να «ξαναβγεί στο βουνό». Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα ξαναζήσουμε τις πανέμορφες στιγμές που προσφέρει το αγωνιστικό αυτοκίνητο και μάλιστά οι αγώνες RALLY,ιδιαίτερα σε μια εποχή που όλα γύρο μας είναι στενάχωρα.».
Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα θα βρείτε στο site www.alal.gr. Επικοινωνία: Νίκος Χριστοδουλόπουλος. Email : info@arma.gr, Τηλέφωνο : +306947894676.


Πηγή:larissanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top