Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Τον κατηγορησε οτι... στηθηκε! (vid)


Αυτό και εάν είναι ανήκουστο!
Προπονητής ομάδας της Μαλαισίας κατηγόρησε ευθέως παίκτη του ότι δέχθηκε επίτηδες αυτογκόλ με στόχο να πλήξει τον σύλλογο!


Στο επίκεντρο του ποδοσφαίρου της Μαλαισίας έχει βρεθεί τις τελευταίες μέρες μία... απίθανη ιστορία! Ο Άγγλος προπονητής της Τερενγκάνου, Πολ Μπάτλερ, κατηγόρησε ανοιχτά τον γκολκίπερ της ομάδας του, Αχμάντ Σαρμπίνι Αλάουι, ότι έβαλε επίτηδες την μπάλα στα δίχτυα στο αγώνα με την Κεντάχ για το Κύπελλο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο παίκτης όταν πήγε στον πάγκο μετά την άμεση αλλαγή που του έκανε ο Μπάτλερ άκουσε τα... εξ αμάξης! «Εμείς δεν έχουμε ανάγκη τέτοιους παίκτες. Θέλουμε αυτούς που προσπαθούν έντιμα και μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως δεν θα ξαναπαίξει στην ομάδα.
Τουλάχιστον όσο είμαι εγώ εδώ δεν παίζει ξανά. Με αυτό που έκανε ο Αλάουι, βάζοντας την μπάλα στα δίχτυα μας, εκείνος φταίει για ό,τι έγινε», τόνισε μετά ο έμπειρος προπονητής.
Ο Αλάουι πάντως δεν δέχεται ότι... έφαγε επίτηδες αυτό το ομολογουμένως παράξενο γκολ, όπως φαίνεται από το βίντεο. Εκτός αυτού ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόβλημα να κληθεί από την Επιτροπή Καταπολέμησης της Διαφθοράς. Όπως μεταδίδουν στην Μαλαισία πάντως υπάρχει τέτοια πρόθεση από την συγκεκριμένη ποδοσφαιρική Αρχή...



Πηγή:gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top