Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Στον «αερα» πελατες αλυσιδας αδυνατισματος στη Λαρισα!


Έκλεισε αιφνιδιαστικά την περασμένη Δευτέρα καίτοι βάσει καταγγελιών
«τρέχουν» πληρωμένα προγράμματα πελατών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr η αλυσίδα το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα και αυτό φαίνονταν στις καθυστερήσεις καταβολής της μισθοδοσίας.
Αρκετοί πελάτες αιφνιδιάστηκαν πηγαίνοντας στο κέντρο και βλέποντας την πόρτα κλειστή.
Ήδη αρκετοί έχουν αποταθεί σε δικηγόρους αφού κάποιοι έχουν λάβει έως και τραπεζικά δάνεια (μέσω πιστωτικών καρτών) για να πληρώσουν τα προγράμματα αδυνατίσματος.
Ενδεικτική της κατάστασης είναι η δήλωση του Λαρισαίου δικηγόρου Γιώργου Μπαρτζώκη στο onlarissa.gr: «η κρίση δυστυχώς φαίνεται και σε αυτή τη μεγάλη επιχείρηση. Το άσχημο ήταν ότι δεν ενημέρωσαν τον κόσμο ενώ γνώριζαν ότι δεν πήγαιναν καλά και μέχρι τελευταία στιγμή έκαναν εγγραφές. Εμείς θα ασκήσουμε όλα τα νομικά μέσα που έχουμε».
Οι εργαζόμενοι της εταιρείας που βρέθηκαν «στα κρύα του λουτρού» έχουν εδώ και μέρες  ζητήσει τη συνδρομή του Εργατικού Κέντρου Λάρισας για τη διευθέτηση όλων όσων δικαιούνται βάσει της εργατικής νομοθεσίας.
Το onlarissa.gr επιχείρησε να επικοινωνήσει με την εταιρεία αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό αφού τα τηλέφωνα που υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της δεν λειτουργούν τόσο σε Λάρισα, όσο και το πανελλαδικό αστικής χρέωσης.

Πηγή: onlarissa.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top