Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Νεκρος Βολιωτης κυνηγος


Τραγικό δυστύχημα στην πρεμιέρα της κυνηγετικής περιόδου με έναν νεκρό και δύο τραυματίες

Πρώτη μέρα της κυνηγετικής περιόδου σήμερα και η αγάπη  για το χόμπι του στάθηκε μοιραία για τον 55χρονο οδηγό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Παναγιώτη Δερβελάκο ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη σήμερα στις 05:15 τα ξημερώματα στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού και στην κατεύθυνση από Σιάτιστα προς Κρυσταλλοπηγή στη διασταύρωση Κορομηλιάς.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι τρεις Βολιώτες φίλοι κυνηγοί ξεκίνησαν νωρίς –νωρίς σήμερα από το ξενοδοχείο που διέμεναν για την πρώτη κυνηγετική εξόρμηση της χρονιάς.
Για άγνωστο λόγο το Ι.Χ. που οδηγούσε ο άτυχος Δερβελάκος προσέκρουσε σε χαμηλού ύψους νησίδα και ανετράπη με αποτέλεσμα το χτύπημα του οδηγού με το κεφάλι στον ουρανό του οχήματος να αποδειχθεί θανατηφόρο.
Οι δύο συνεπιβάτες που είναι πασίγνωστοι Βολιώτες επαγγελματίες και πρόκειται για τους Δαμιανό Δήμου και Δημήτρη Παπαγιάννη, τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά και η υγεία τους δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.
Το άκουσμα της είδησης σκόρπισε θλίψη στην κυνηγετική οικογένεια της Μαγνησίας  και στην κοινωνία του Βόλου.
Να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Δερβελάκος ήταν άριστος επαγγελματίας οδηγός όπως διαβεβαιώνει τόσο η διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ , όσο και ο εργοδότης ιδιοκτήτης του ομώνυμου γνωστού  τουριστικού γραφείου του Βόλου κ. Μπάρδας με δηλώσεις τους στον taxydromos.gr.
Ο εκλιπών ήταν πατέρας ενός αγοριού και ενός κοριτσιού.
Πηγή:taxydromos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top