Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Την εβγαλαν χωρις γρατσουνια!


ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΙΧ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Τυχερή στην ατυχία της αποδείχθηκε γυναίκα οδηγός ΙΧ (βλέπε φωτογραφία) χθες το απόγευμα λίγο έξω από τη «Μέλισσα», όταν το αυτοκίνητό της - που κατευθυνόταν προς τον Βόλο- για άγνωστο λόγο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βγήκε από τον δρόμο, χτύπησε σε κάποιο σταθερό αντικείμενο στην άκρη του, στη συνέχεια διέγραψε τρελή πορεία και καρφώθηκε στο μπροστινό δεξιά μέρος φορτηγού που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση!
Η οδηγός-παρά τη σφοδρή σύγκρουση, και παρότι εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια- δεν έπαθε σχεδόν τίποτα, ενώ το (με βολιώτικες πινακίδες) αυτοκίνητό της υπέστη μεγάλες ζημιές. Επιτόπου, έσπευσαν πληρώματα της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, άνδρες και γυναίκες των οποίων, αρχικά την απεγκλώβισαν και ακολούθως τη μετέφεραν προληπτικά στο νοσοκομείο.
Το άλλο τροχαίο
*Εν τω μεταξύ, ο Ηλίας Ι. Λαναράς ήταν ο άτυχος Λαρισαίος που σε ηλικία μόλις 30 χρόνων βρήκε προχθές το βράδυ τραγικό θάνατο στην οδό Φαρσάλων σε σφοδρή σύγκρουση. Συγκεκριμένα ο 30χρονος προφανώς προσπαθώντας να προσπεράσει άλλο όχημα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με βαρύ αγροτικό μηχάνημα τύπου Unimog που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση στο 4ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Λάρισας - Φαρσάλων στο ύψος περίπου του εργοστασίου ≪Μέλισσα≫. Το αγροτικό οδηγούσε ένας 35χρονος που συνελήφθη.
Πηγή:Εφ. Ελευθερία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top