Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Τεχνικος 9 ημερων!


Μόλις μία εβδομάδα και δύο ημέρες διήρκεσε
η τρίτη θητεία του Γκεόργκι Ιβάνοφ στον πάγκο της Λέφσκι Σόφιας. "Παραιτήθηκα επειδή δέχθηκα σκληρή κριτική", δήλωσε χαρακτηριστικά ο δύο φορές Βούλγαρος ποδοσφαιριστής της χρονιάς.

Ο νεαρός τεχνικός αντικατέστησε τον Νικολάι Κοστόφ πριν από λίγες ημέρες, μετά τις ήττες από Λίτεξ και Λουντογκόρετς όμως, πήρε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα της πρωτεύουσας.
"Δεν είμαι πια προπονητής της Λέφσκι. Παραιτήθηκα επειδή αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται γαλήνη και γιατί μου ασκήθηκε σκληρή κριτικής", τόνισε ο Ιβάνοφ, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής τίμησε όσο λίγοι τη φανέλα της Λέφσκι.
Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Τόντορ Μπάτκοφ είπε: "Λυπάμαι για εκείνον. Δάκρυσε όταν με ενημέρωσε για την απόφασή του. Δεν ήθελα να κάνω δεκτή την παραίτησή του. Ας τον αφήσουμε να ξεκουραστεί και ελπίζω μία ημέρα να επιστρέψει. Η πόρτα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον".
Η Λέφσκι Σόφιας βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και όλα δείχνουν ότι θα μείνει μακριά από τους τίτλους για τρίτη σερί σεζόν. Αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Ιβάνοφ, επικρατέστερος είναι ο Στάνιμιρ Στοΐλοφ. Αξίζει να σημειωθεί πως την Κυριακή (08/04) υπάρχει και το ντέρμπι με τη Λοκομοτίβ.

Πηγή: http://www.contra.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top