Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ζηταει γυναικα ο Στονερ!


 

Εμφανίσιμη κοπέλα αναζητεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κέισι Στόνερ προκειμένου να συνεργαστεί μαζί της στο Κατάρ.

 

"Κάποια να μου κρατάει την ομπρέλα βρε παιδιά", θα σκέφτηκε ο Κέισι Στόνερ. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αναζητεί umbrella girl για να τον προστατεύει από τον ήλιο στο Grand Prix του Κατάρ στο τέλος της εβδομάδας.
Βέβαια ο εναρκτήριος αγώνας της σεζόν είναι νυχτερινός, οπότε δεν θα κινδυνεύει να τον χτυπήσει ο ήλιος τον Στόνερ, ωστόσο η παρουσία ενός umbrella girl είναι απαραίτητη για να διαφημίζει τους χορηγούς της κάθε ομάδας.
H Honda ανέβασε την αγγελία στο twitter. Όσες υποψήφιες απαντήσουν θα πρέπει να στείλουν μαζί με το βιογραφικό και μια ολόσωμη φωτογραφία.
Συνήθως οι umbrella girls είναι μοντέλα που εργάζονται σε τοπικά πρακτορεία και επιλέγονται μήνες πριν από τις υπεύθυνες δημοσίων σχέσεων των ομάδων.
Ορισμένες ομάδες συνεργάζονται με συγκεκριμένες κοπέλες, ενώ για παράδειγμα ο Βαλεντίνο Ρόσι έχει σε αρκετούς αγώνες δίπλα του την ίδια κοπέλα, η οποία είναι η σύντροφος ενός φίλου του.
Μόνιμο umbrella girl έχει και ο ίδιος ο Στόνερ τα τελευταία πέντε χρόνια. Πρόκειται για τη γυναίκα του, Αντριάνα, η οποία μετά από αρκετά χρόνια δεν θα βρίσκεται στο πλευρό του, καθώς το μωρό που απέκτησαν δεν έχει καν σαραντήσει και έτσι θα μείνει πίσω στην Ελβετία.
Το διασημότερο umbrella girl είναι η δίμετρη Αυστραλή Λόρεν Βίκερς. Την προσέλαβε ο Λούτσιο Τσεκινέλο (LCR Honda) και την ερωτεύτηκε ο Ράντι ντε Πουνιέ. Πλέον είναι μνηστή και μάνατζερ του Γάλλου οδηγού.

Πηγή: http://www.contra.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top