Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Τεσσερις «μνηστηρες» για την Ρειντζερς



Σύμφωνα με την προσωρινή διοίκηση της Ρέιντζερς,
την επόμενη εβδομάδα θα ανοίξει νέα σελίδα για τον υπερχρεωμένο σύλλογο, αφού δεχθούν μία από τέσσερις προτάσεις για την αγορά της ομάδας.
 
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι προσωρινοί διαχειριστές της υπερχρεωμένης Ρέιντζερς, που εκτελούν χρέη διοίκησης, τέσσερις ενδιαφερόμενοι έχουν κάνει την εμφάνισή τους για να αναλάβουν την Σκοτσέζικη ομάδα που βρίσκεται πλέον σε οδυνηρή κατάσταση.
Μέχρι την επόμενη εβδομάδα οι διαχειριστές θα έχουν αποφασίσει ποιος από τους τέσσερις ενδιαφερόμενους θα πάρει στα χέρια του τις τύχες της ομάδας, της οποίας θυμίζουμε ότι έχουν ήδη αφαιρεθεί για την φετινή σεζόν 10 βαθμοί από το πρωτάθλημα.
«Επιβεβαιώνω ότι έχουμε δεχτεί τέσσερις προσφορές. Οι προσφορές είναι δομημένες καθεμία με διαφορετικό τρόπο, αλλά όλες μπορώ να τις χαρακτηρίσω ως θετικές.

Τις επόμενες μέρες η ομάδα των διαχειριστών θα αξιολογήσει τις προσφορές αυτές και θα αρχίσει επαφές με τα άτομα που τις έκαναν ώστε να αποκτήσει μία ολοκληρωμένη άποψη.
Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα αποδεχθούμε μία από τις τέσσερις προσφορές», τόνισε με γραπτή του δήλωση ο Ντέιβιντ Γουάιτχαουζ, ένας εκ των διαχειριστών.

Πηγή:www.gazzetta.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top