Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Συμμετοχη του Τμηματος Σχεδιασμου και Τεχνολογιας Ξυλου και Επιπλου του ΤΕΙ Λαρισας στην εκθεση Athens Design Lab 2012



Η συμμετοχή του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου της Καρδίτσας
στην έκθεση Athens Design Lab 2012, που πραγματοποιήθηκε στις 12-14 Μαϊου στον πολυχώρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι κρίθηκε ιδιαιτέρως επιτυχημένη!
Με τον αριθμό των επισκεπτών να ξεπερνά τις 15.000 και η προσέλευση να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα αυξημένη για τη φετινή χρονιά, ο χώρος που φιλοξενούσε τα έπιπλα των σπουδαστών του τμήματος ήταν διαρκώς κατάμεστος με κόσμο. Η Αίθουσα ¨Νίκος Γκάτσος¨ (Νο 12) που κατά την λειτουργία στο παρελθόν του χώρου για την παραγωγή φωταερίου αποτελούσε το… «εργαστήριο ξύλου» της μονάδας, φιλοξένησε εκτός από τα έργα των σχολών που προσανατολίζονται στον σχεδιασμό (design), δημιουργίες των πιο ¨ηχηρών¨ ονομάτων του χώρου, όπως οι κ.κ. Α. Βαρώτσος, Σ. Λάζου, Θ. Μπάμπαλης, V. Marengo, Χριστίνα Σκουλούδη κ.α.
Τα έντεκα (11) εκθέματα του Τμήματος ήταν έπιπλα σε πραγματικές διαστάσεις (κλίμακα 1:1) και απολύτως χρηστικά, κάτι που αποτελεί πανελλήνια πρωτιά στην Ελλάδα, συγκριτικά με άλλες δημόσιες και ιδιωτικές σχολές σχεδιασμού. Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια του Τμήματος και των σπουδαστών του με έντονο ενδιαφέρον και χαρά! Η προσπάθεια προκάλεσε και έντονο εμπορικό ενδιαφέρον, με πλειάδα προτάσεων συνεργασίας στους τομείς της παραγωγής και διάθεσης.
Περισσότερες πληροφορίες για το event μπορείτε να βρείτε στο blog Εργ. Βιομηχανικού Σχεδιασμού του Τμήματος ΣΤΕΞ:  http://idkar.blogspot.com/

Πηγή:karditsanews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top