Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Η "Σελεσαο" στους Σοφαδες για φιλικα προετοιμασιας



Το Δήμαρχο Σοφάδων Μπάμπη Παπαδόπουλο επισκέφθηκε το απόγευμα
της Πέμπτης 17 Μαΐου το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Βόλεϊ  και Γενικός Γραμματέας του ΣΠΑΚ Χρήστος Βογιατζής.
Στη συνάντηση, όπου συμμετείχε και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΣ Βαγγέλης Κομπογιάννης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη συνεργασία του Δήμου Σοφάδων με την Ομοσπονδία Βόλεϊ.
Συγκεκριμένα τέθηκαν από τον Κο Βογιατζή ορισμένες προτάσεις για την ανάληψη εκ μέρους του Δήμου Σοφάδων αθλητικών εκδηλώσεων για τις οποίες δεσμεύθηκε ο Κος Παπαδόπουλος ότι θα εξετάσει μαζί με τους συνεργάτες του. Συμφωνήθηκε ωστόσο η φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του Δήμου της Εθνικής Παίδων της Ελλάδας και της αντίστοιχης της Βραζιλίας κατά το χρονικό διάστημα από 23 έως 27 Ιουλίου 2012.
Οι Εθνικές ομάδες Παίδων Ελλάδας και Βραζιλίας θα προετοιμαστούν στις εγκαταστάσεις του Δήμου Σοφάδων ενόψει των υποχρεώσεών τους στις Ηπειρωτικές του διοργανώσεις. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους θα δώσουν μεταξύ τους φιλικούς αγώνες στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης των Σοφάδων, δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους του αθλήματος να θαυμάσουν ίσως κάποιους από τους μελλοντικούς Παγκόσμιους πρωταθλητές.
Ο Δήμαρχος Σοφάδων δήλωσε για το θέμα: "Προσπαθούμε να δομήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με την Εθνική Ομοσπονδία Βόλεϊ, προκειμένου να χαράξουμε από κοινού δρόμους συνεργασίας για την ανάπτυξη και την προβολή του αθλήματος. Εξετάζουμε όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν για να θαυμάσουμε από κοντά τους πιθανούς μελλοντικούς Παγκόσμιους πρωταθλητές ενώ παράλληλα ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός θα προσφέρει ικανοποίηση στους χιλιάδες οπαδούς του αλλά είναι κι ένα ισχυρό κίνητρο για την προσέλκυση πολλών νέων φίλων"  
Από την πλευρά του ο Κος Βογιατζής ανέφερε: "Στη  κοινή  φιλοσοφία  του  συλλόγου  μας  (ΣΠΑΚ)  και της ΕΟΠΕ  για  την  ανάδειξη  και  ανάπτυξη  του  βόλεϊ  στην  περιφέρεια  βρήκαμε  ένα  σύμμαχο  τον  Δήμο  Σοφάδων.
Κατόπιν   συντονισμένων   ενεργειών   δικών   μου   και   του   προέδρου  του   ΣΠΑΚ κ. Αντωνίου  Ηλία  με  τον  Δήμαρχο  Σοφάδων κ . Παπαδόπουλο  Μπάμπη, έχουμε  την χαρά  να  σας  ανακοινώσουμε  την   φιλοξενία  της  Εθνικής  Ελλάδος  Παίδων  και  της  Εθνικής  Βραζιλίας  Παίδων  από  23-7 έως 27-7  στις  εγκαταστάσεις  του  Δήμου  Σοφάδων.
Οι  ομάδες  θα  δώσουν  τρία  φιλικά  παιχνίδια  στα  οποία  θα έχουν  την  ευκαιρία  να  παρακολουθήσουν  οι  φίλαθλοι.
Ευχαριστούμε  τον  Δήμο  Σοφάδων  που  ανταποκρίθηκε  στην  πρόταση  μας  για  την  φιλοξενία".

Πηγή:karditsalive.net

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top