Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ο Γυρος της Λαρισας φερνει και… Γυρο Πηνειου



Ο ΔΗΜΟΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (11.00)

Η μία αθλητική διοργάνωση φαίνεται πως φέρνει και την άλλη και σύμφωνα με το ρητό ότι… τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, έτσι ο Δήμος Λάρισας μετά το Γύρο της πόλης (που γίνεται επί σειρά ετών) προσανατολίζεται και στη διοργάνωση του Γύρου του Πηνειού. Αυτό αποκάλυψε χθες ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΕΛ, κ. Μιχάλης Τσακίρης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον Γύρο της Λάρισας. Σίγουρα τόνισε πως πρόκειται για μια σκέψη σε πρώιμο στάδιο αλλά αν προσεχθεί θα μπορέσει να υλοποιηθεί με καλές προοπτικές εξέλιξης.
Όσον αφορά τώρα στον Γύρο της Λάρισας αυτός θα γίνει την Κυριακή το πρωί. Στις 11.00 εκατοντάδες Λαρισαίοι και Λαρισαίες όλων των ηλικιών αναμένεται να πάρουν μέρος, αφήνοντας στην άκρη για λίγες ώρες εκλογές και… μνημόνια.
«Ο Μάιος εκτός από μήνας των λουλουδιών αλλά είναι και μήνας γιορτής για τη Λάρισα καθώς γιορτάζει ο πολιούχος της, ο Άγιος Αχίλλιος. Γι’ αυτό γίνονται και μια σειρά εκδηλώσεων. Ο Γύρος της Λάρισας είναι μια κορυφαία αθλητική διοργάνωση για την πόλη μας αφιερωμένη και αυτήν στον προστάτη της πόλης» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΕΛ, κ. Μιχάλης Τσακίρης και συνέχισε ως εξής: «Ευχαριστώ από την καρδιά μου τους συνεργαζόμενους φορείς αλλά και τους συνεργάτες του αθλητικού τμήματος Θωμά Χούρλια και Βασίλη Καταραχιά που έχουν και την επιμέλεια του γύρου. Θέλω να καλέσω όλους τους Λαρισαίους να πάρουν μέρος στον αγώνα γιατί είναι από τις κορυφαίες εκδηλώσεις» κατέληξε.
Να τονίσουμε πως παρόντες στη συνέντευξη Τύπου ήταν ο κ. Θάνος Παπαπούλης ως εκπρόσωπος της Vespa Club, ο κ. Δρόσος Τσεργάς των Κριτών Στίβου και ο κ. Νίκος Θεμελής από τους Σαμαρείτες.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Οι κατηγορίες στις οποίες έχουν χωριστεί οι διαγωνιζόμενοι είναι οι εξής:
Α) ΕΩΣ 13 ετών
Β) 14-19 ετών
Γ) 20 - 35 ετών
Δ) 36 - 50 ετών
Ε) 51 ετών και άνω.
ΣΤ) Ειδική (άτομα με κινητικά προβλήματα και ΑμεΑ)
Όσον αφορά τώρα στη διαδρομή αυτή είναι η εξής: Κ. πλατεία (Αφετηρία) - Κύπρου - 23ης Οκτωβρίου - Υψηλάντου - Ηρ. Πολυτεχνείου -Παπαναστασίου - Κ. πλατεία (Τερματισμός).
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.00.
ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΒΜΧ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ
Μισή ώρα πριν την εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί επίδειξη με ποδήλατα ΒΜΧ από αθλητές του συμμετέχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Διεξάγεται στη Λάρισα αύριο Σάββατο 19 και μεθαύριο Κυριακή 20 Μαΐου. Επίσης έγινε γνωστό πως μεταξύ των Δημοτικών Σχολείων που θα συμμετάσχουν ομαδικά και με αριθμό άνω των 25 παιδιών θα γίνει κλήρωση για μία ημερήσια εκδρομή της επιλογής τους.
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι συνεργαζόμενοι φορείς της διοργανώσης είναι οι εξής: Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αν. Θεσσαλίας, Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, Δημοτική Αστυνομία, Σύνδεσμος Κριτών Στίβου, Εθελοντές Σαμαρείτες Ε.Ε. ΣΤΑΥΡΟΥ, Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας,
Τοπική Εφορία Προσκόπων, Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Λάρισας «ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ», Σύλλογος Λέσχη YESPA Λάρισας, Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Λάρισας «ΜΟΤΟΛΑΡ»
Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τους εξής χορηγούς: Γαλακτοβιομηχανεία Όλυμπος, το κατάστημα αθλητικών ειδών ΣΑΚΟΡΑΦΑ για την προσφορά των Τ- shirts, Το Γραφείο ταξιδιών ΒΑRΑS ΤRAVEL για την προσφορά της εκδρομής του Δημοτικού Σχολείου που θα κληρωθεί, τον κ. Αδάμ Δημήτρη για την προσφορά νερών Σαμαρίνα.
Οι εγγραφές συνεχίζονται σήμερα στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού Χρυσ. Σμύρνης 27, σήμερα 08.00 - 14.00 και το Σάββατο 10.00-13.00. Επίσης θα γίνονται δεκτές και στην Κεντρική πλατεία μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.


Πηγή:eleftheria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top