Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ερασ. ΑΕΛ και Ακαδ. Πλιτση στον τελικο



ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ (2-1) ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΑ (1-0) ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Η Ερασ. ΑΕΛ και η Ακαδημία Γ. Πλίτση θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο του υπερπρωταθλητή στο Προπαιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΛ, καθώς εξασφάλισαν χθες το εισιτήριο για τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου στο AEL FC Arena.
Αναλυτικά:
Στο γήπεδο Νεάπολης διεξήχθη ο ημιτελικός ανάμεσα σε Πλατύκαμπο/Προμηθέα και Ακαδημία Γ. Πλίτση. Το παιχνίδι παρουσίασε ενδιαφέρον αφού οι δύο αντίπαλοι διεκδίκησαν με σθένος τη νίκη, ωστόσο η Ακαδημία Πλίτση ήταν καλύτερη του αντιπάλου της και πήρε δίκαια την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 39’ ο Κώτσιας. Είχε προηγηθεί σέντρα του Καράβα και κεφαλιά του Πλίτση στο οριζόντιο δοκάρι.
ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ/ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Λούτσος): Γκότσης, Μιχόπουλος, Κυρατζής, Μπάμης, Ζιάκας, Σκαφιδάς, Νταναβάρας, Δολμές, Κατσής, Ζιούλης (Γκέκας, Δημεράς, Κυδώνας, Κασάι, Πατσούρας, Μιχαήλ, Κωστομητσόπουλος, Χατζηκαμαγιάννης, Ιωαννίδης, Κούτσιας, Καρκατζιάς).
ΑΚΑΔΗΜΙΑ Γ. ΠΛΙΤΣΗ (Παπακωστούλης): Κορλός, Γεράκης, Σέντζας, Ζακζάγκης, Κακάμης, Μπούρας, Καράβας, Θανάσης, Κώτσας, Κατσαβός (Ευθυμίου, Πλίτσης, Πράτος, Λιάκος, Σελήνης, Δαλαμπύρας, Μωυσιάδης, Στραβέλας).
ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
Πολύ καλό παιχνίδι στο γήπεδο Αμπελώνα με τους «βυσσινί» να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ, από το πρώτο κιόλας ημίχρονο (κυρίως με τους Βαλαώρα, Σπύρο, Παπακώστα).
Το 1-0 πέτυχε ο Σπίρο στο 11’ μετά από σέντρα του Τσιούτσια από τα δεξιά, ενώ στο 33’ ο Μαστακούλης με μακρινό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της Ερασ. ΑΕΛ.
Η Βερδικούσια μείωσε σε 2-1 στο 41’ όταν μετά από φάουλ του Οικονόμου ο τερματοφύλακας των «βυσσινί» δεν συγκράτησε την μπάλα και στη συνέχεια από κοντά ο Δ. Αβδουλάς διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ (Μπακλαβάς): Ιγγλέζος Β., Μπακλαβάς, Οικονόμου, Αβδουλάς Δ., Νυχτερίδας Γ., Σούμας, Θάνος, Κατσάνος, Καρκατσέλας, Κουμαντσέλης, Ιγγλέζος Κ., Αβδουλάς Ι., Δημήρης, Δίχρης, Νυχτερίδας Ρ., Κατίνας, Μούμος).
ΕΡΑΣ. ΑΕΛ (Βασιλείου): Παπαρσένος, Λάιος, Μαστακούλης, Τσούπρος, Παπακώστας, Μακροβασίλης, Τσιούτσιας, Μπλάτσας, Σπίρο, Βαλαώρας (Τσαντούλης, Γιαννακός Δ/Ι, Καραγιώργος, Κωστούλης, Τσάτας, Κωστομοίρης, Καλαμάτας, Ζιώγας, Γιαννακός Δ/Χρ.).


Πηγή:eleftheria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top