Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Περιορισθηκαν οι ελπιδες για τον Τυρναβο



ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Κ. ΜΠΑΡΔΑΣ: «Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ»

Οι ελπίδες του Τυρνάβου 2005 για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ ανόδου περιορίσθηκαν στο ελάχιστο, μετά την προχθεσινή ισοπαλία στις Σέρρες με τον τοπικό Οδυσσέα Αναγέννησης.
Το τελικό 1-1 ήταν ένα αποτέλεσμα που άφησε ανικανοποίητες και τις δυο ομάδες, που ουσιαστικά βγήκαν εκτός στόχων που είχαν θέσει.
Πάντως στην τυρναβίτικη ομάδα τα παράπονα εξακολουθούν να υφίστανται για
τη διαιτησία των κ. Κων/νου Μηλιάδη (Μακεδονίας), Σταμάτη Οκονιάτση (Μακεδονίας) και Σπυρίδωνα Βασιλόπουλου (Έβρου), που τους αδίκησε-όπως υποστηρίζουν- κατάφωρα.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Μπάρδας που ήταν «παρών» στο γήπεδο: «Δυστυχώς για μια ακόμη φορά φέτος γίναμε μάρτυρες μιας διαιτησίας, όπου τύχαμε πολύ άνιση μεταχείριση. Εκνευριστήκαμε τόσο πολύ και ευτυχώς στο τέλος μας συγκράτησαν οι πιο ψυχραιμότεροι. Είναι ξεκάθαρο ότι η διαιτησία μας στέρησε τη νίκη. Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω, καθώς αδικηθήκαμε κατάφωρα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Μέχρι που το σκορ ήταν 0-0 όλα κυλούσαν σχεδόν άψογα, αλλά μετά το 0-1 που κάναμε με τον Κράβαρη είδαμε αποφάσεις του διαιτητή και των εποπτών που δεν μπορούμε ακόμη να δικαιολογήσουμε. Ας πούμε ότι ήταν ανθρώπινο το λάθος στον αγώνα με την Ηράκλεια αλλά προχθές τα 8-10 λάθη που έγιναν ήταν και αυτά άραγε ανθρώπινα;
Γιατί δεν δόθηκε πέναλτι η ανατροπή του Κράβαρη και δεν αποβλήθηκε ως τελευταίος παίκτης αυτός που τον ανέτρεψε; Πού είδε ο ρέφερι το πέναλτι που κατελόγισε υπέρ των γηπεδούχων και γελούσαν ακόμη και οι ίδιοι;
Μήπως ερμηνεύονται οι κανονισμοί διαφορετικά και εμείς δεν  το ξέρουμε;
Άραγε οι αρμόδιοι του ποδοσφαίρου αντιλαμβάνονται ότι σιγά-σιγά οι επιχειρηματίες θα αποχωρήσουν από τα σωματεία, διότι με αυτά που βλέπουν δεν υπάρχει λόγος να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους και να εκνευρίζονται από ανθρώπους που δείχνουν ότι τουλάχιστον δεν σέβονται τον ιδρώτα αυτών που αγωνίζονται και εκείνων που προσπαθούν να είναι συνεπέστατοι στις υποχρεώσεις τους.
Εμείς δεν ζητήσαμε την εύνοια και δώσαμε συγχαρητήρια σε αγώνες όπου δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε δίκαια.
Δεν πάει όμως άλλο αυτή η κατάσταση και ίσως η παρέα η δική μας στην ΠΑΕ Τύρναβος να έμεινε ακόμη ρομαντική για το ποδόσφαιρο. Οι ρομαντικοί, όμως, αυτοί άνθρωποι που ξεκινήσαμε πριν από οκτώ χρόνια να ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ανεβάσαμε την ομάδα τέσσερις κατηγορίες, άραγε δεν έχουμε θέση σε αυτόν τον χώρο;
Τέλος όμως η ανοχή και μετά τους αγώνες με τον Εθνικό Γαζώρου όπου θα πάμε για να κερδίσουμε και τον Αετό Σκύδρας, θα δούμε το τι μέλει γενέσθαι. Ίσως στον Τύρναβο έφτασε ο καιρός να κάνουμε και εμείς το δικό μας... μνημόνιο, να αλλάξουμε, τουλάχιστον να μας σέβονται και να γνωρίζουν ότι οι αντιδράσεις μας θα είναι τελείως διαφορετικές, όταν βλέπουμε πως μας αδικούν κατάφωρα και τα λάθη δεν θα είναι ανθρώπινα».


Πηγή:eleftheria

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top