Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Κοντα στο… ονειρο ο Οικονομος Τσαριτσανης



ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE 2

ΤΙ ΛΕΝΕ Ο «ΧΡΥΣΟΣ» ΣΚΟΡΕΡ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΙΤΚΑΣ
«Το… ταξίδι μας δεν έχει ακόμη τελειώσει, το απολαμβάνουμε και θα δείτε πολλά τη φετινή χρονιά» είχαν πει οι υπεύθυνοι του Οικονόμου στην αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου και τα λόγια τους γίνονται, όπως φαίνεται, πράξη.
Δυο αγωνιστικές λοιπόν πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Football League 2 και στον 2ο όμιλο, οι «Πράσινοι» της Τσαριτσάνης βρίσκονται πολύ κοντά στο να πλασαρισθούν στα πλέι οφ ανόδου.
Η ομάδα της Τσαριτσάνης είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει να δώσει όπως φαίνεται δυο τελικούς, έναν με τη Δόξα Κρανούλας την ερχόμενη Κυριακή στο «Γιώργος Μητσιμπόνας» και τον δεύτερο στις 27 Μαΐου στην Καλαμαριά, με τον Απόλλωνα.
Ο Οικονόμος θα δώσει πιθανότατα τη μεγάλη μάχη με την Καλαμαριά, η οποία θα αγωνισθεί την προτελευταία αγωνιστική στην Ηράκλεια Σερρών, με τον Μέγα Αλέξανδρο.
Αν αναλογισθούμε ότι ο Εθνικός Γαζώρου που έχει 40 βαθμούς και η Νίκη Βόλου που ακολουθεί με 37 σχεδόν έχουν «κλειδώσει» τις δυο πρώτες θέσεις, τότε η μάχη γίνεται για την τρίτη θέση που διεκδικούν με τις περισσότερες πιθανότητες ο Οικονόμος(35 βαθμοί) και η Καλαμαριά(34) και με τις λιγότερες ο Τύρναβος 2005(32) με τον Τηλυκράτη(32).
ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι και οι ποδοσφαιριστές του Οικονόμου, που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να οδηγήσουν την ομάδα στα πλέι οφ ανόδου.
Ήδη μέχρι τώρα γι΄ αυτό που έχουν πετύχει είναι άξιοι συγχαρητηρίων, αν αναλογισθούμε τη δυναμικότητα και τα μπάτζετ που έχουν άλλες ομάδες
Κατά πόσο είναι εφικτό να παίξουν στα πλέι οφ, ο «χρυσός» σκόρερ της προχθεσινής αναμέτρησης με τον Τηλυκράτη Λευκάδας Κώστας Μπανούσης και ο γκολκίπερ Βαγγέλης Πίτκας που έκανε μεγάλη απόκρουση στο 89΄και κράτησε το πολύτιμο 1-0, σε δηλώσεις τους στην «Ε» τόνισαν τα εξής: ΠΙΤΚΑΣ: «Ήταν κομβικό το προχθεσινό παιχνίδι με τον Τηλυκράτη, καθώς ισοβαθμούσαμε με τον αντιπαλό μας και έπρεπε πάση θυσία να το κερδίσουμε.
Δουλέψαμε σωστά και καταφέραμε να πάρουμε την πολυπόθητη νίκη.
Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι με τη Δόξα Κρανούλας και αν το δούμε με την ίδια σοβαρότητα, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
Η ομάδα έχει δυνατότητες και το δείχνει αυτό στον αγωνιστικό χώρο.
Αυτό που μένει είναι να οδηγήσουμε τον Οικονόμο στα πλέι οφ ανόδου και να τον φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα....»
-Με την παρουσία σου ο Οικονόμος έχει μια σταθερή πορεία, ενώ υπήρχαν και παιχνίδια στα οποία η συμβολή σου ήταν πολύ σημαντική. Ποιο είναι το σχολιό σου;
«Καταρχήν θέλω να τονίσω ότι ήρθα στον Οικονόμο για να βοηθήσω και να βοηθηθώ ο ίδιος παράλληλα. Η ομάδα αποπνέει υγεία και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο.
Έχουμε ένα άριστο κλίμα μεταξύ μας οι παίκτες και αυτό οφείλεται στην απόλυτη συνέπεια της διοίκησης και στην εξαιρετική δουλειά του τεχνικού μας Γιώργου Καλτέκη και των συνεργατών του.
Θέλουμε να δώσουμε τη χαρά που περιμένει ο κόσμος και ευελπιστώ ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε όλοι».
ΜΠΑΝΟΥΣΗΣ:«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα και πλέον μπορούμε να κοιτάμε και παραπάνω. Σίγουρα ως εδώ που φτάσαμε, θα δώσουμε ο καθένας ό,τι καλύτερο μπορούμε από τον εαυτό μας, για να κάνουμε υπερήφανη την Τσαριτσάνη και την επαρχία της Ελασσόνας γενικότερα, που εκπροσωπούμε.
Έχουμε να περάσουμε τα εμπόδια της Δόξας Κρανούλας και του Απόλλωνα Καλαμαριάς, δυο ματς που τα βλέπουμε ως τελικούς.
Όσον αφορά στο γκολ που πέτυχα, σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος και αυτή τη φορά, όμως είναι αποτέλεσμα μια συλλογικής δουλειάς και της αρμονικής συνεργασίας που έχουμε με τους συμπαίκτες μου.
Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που πάντα αποτελεί τον δωδέκατο παίκτη και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα».


Πηγή:eleftheria

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top