Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ξεσηκωμος στην Τσαριτσανη



ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ (17:00)

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΔΑ

Δύο αγωνιστικές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Football League 2 και στον 2ο όμιλο όπου υπάρχει η λαρισινή εκπροσώπηση από τους Οικονόμο Τσαριτσάνης και Τύρναβο 2005, διεξάγονται σήμερα στις 5 το απόγευμα πολύ σπουδαία παιχνίδια και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη μάχη της κορυφής.
Ο Οικονόμος υποδέχεται στο «Γιώργος Μητσιμπόνας» τη Δόξα Κρανούλας και έχει ως αποκλειστικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα, προκειμένου να διατηρηθεί στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα για να ελπίζει σε συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου, ενώ και ο Τύρναβος 2005 που δεν έχει να χάσει τίποτα, θα παίξει με σκοπό να διεκδικήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα, στις Σέρρες κόντρα στον πρωτοπόρο Εθνικό Γαζώρου.
Λίγες ώρες πριν τη σέντρα, τα νέα από τις δυο ομάδες που εκπροσωπούν άξια το λαρισινό ποδόσφαιρο στην Football League 2 και βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, έχουν ως ακολούθως:
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
Κοντά στην πραγματοποίηση ενός στόχου που αρχικά φαινόταν πολύ δύσκολος αλλά τώρα είναι εφικτός βρίσκεται ο Οικονόμος, ο οποίος φιλοξενεί στην έδρα του τη Δόξα Κρανούλας και θέλει να προσθέσει τη δεύτερη κατά σειρά νίκη στο γήπεδό του, μια νίκη που θα τον οδηγήσει πολύ κοντά στα πλέι οφ ανόδου.
Αναμφισβήτητα η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη για τους παίκτες του Γιώργου Καλτέκη, που έχουν κάνει υπερπροσπάθεια μέχρι τώρα και σήμερα αξίζουν το χειροκρότημα των φιλάθλων.
«Χρειάζεται να είμαστε πολύ σοβαροί, πειθαρχημένοι και μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης να προσπαθούμε, γιατί η Δόξα Κρανούλας είναι μια επικίνδυνη ομάδα και δεν συγχωρεί τα λάθη. Σίγουρα από εμάς εξαρτάται να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και καλούμε τον κόσμο της Τσαριτσάνης αλλά και της επαρχίας Ελασσόνας γενικότερα να έρθει στο γήπεδο για να μας βοηθήσει και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια πολύ σημαντική νίκη» επισήμανε ο τεχνικός των «Πρασίνων» Γιώργος Καλτέκης.
Από αγωνιστικής πλευράς τα προβλήματα εντοπίζονται στους Δημήτρη Μπαλή και Αλέξη Νικούλη που έχουν συμπληρώσει επτά και τέσσερις κίτρινες κάρτες, αντίστοιχα, ενώ θα απουσιάσει και ο Παναγιώτης Νούσιας. Εκτός έμειναν και οι Γκαραγκούνης, Αγγελίνας.
Στην αποστολή η οποία θα γευματίσει το μεσημέρι στα «Μαγειρέματα» στην Ελασσόνα και ακολούθως θα χαλαρώσουν οι παίκτες στο καφέ «Πυραμίς», συμπεριλήφθηκαν οι: Πίτκας, Γκικούδης, Μπαχτσιβάνος, Παπακωνσταντίνου, Πρικάκης, Οικονόμου, Φλώρος, Τσιανάκας, Λεβνάιτς, Καραγιάννης, Παλάσκας, Παπαϊωάννου, Κουλτσιάκης, Μπανούσης, Λιλολάρι, Καράμπελας, Βούλγαρης, Πούτας, Γασπαράτος, Κορομπίλιας και Κέρης.
* Διαιτητές θα είναι οι κ. Μιχαηλίδης Γεώρ. (Βοιωτίας), Ράζος Σταύρος, Φίλος Δημ. (Εύβοιας), 4η η κ. Μπούμπουρη Κων/να (Ευρυτανίας) και παρατηρητής ο κ. Ιωαννίδης Χρ. (Σερρών).
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Χωρίς άγχος και με συγκρατημένη αισιοδοξία ο Τύρναβος 2005 θα προσπαθήσει να κατακτήσει το... τρίποντο στις Σέρρες, κάτι που θεωρείται δύσκολο αλλά όχι όμως και ακατόρθωτο.
Οι υπεύθυνοι της τυρναβίτικης ομάδας, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες ευελπιστούν ότι αυτή τη φορά θα υπάρξει μια αντικειμενική διαιτησία, έτσι ώστε να διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις ένα βαθμοφόρο αποτέλεσμα, που θα τους δώσει το δικαίωμα να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα και από κει και πέρα όλα είναι πιθανά.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Γιώτη Σταματόπουλου, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Μας περιμένει ένα παιχνίδι, απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, μια ομάδα που από την πρώτη αγωνιστική μέχρι και την τωρινή βρίσκεται στην πρώτη θέση και έχει μια σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα. Ο Εθνικός Γαζώρου έχει στο δυναμικό του αρκετούς παίκτες με ποιότητα και ένα μεγάλο κίνητρο απέναντί μας, καθώς θέλει να πραγματοποιήσει το μεγάλο βήμα προς την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Εμείς όμως θα ταξιδέψουμε στις Σέρρες για να φέρουμε τους τρεις βαθμούς στον Τύρναβο. Θέλουμε και το έχουμε αναφέρει ξανά, να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται για να κρατήσουμε κι εμείς τις ελπίδες μας ζωντανές, για το τι μπορεί να γίνει ή να συμβεί από το καλοκαίρι και μετά».
Μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Χρήστου Αλεξίου που δοκιμαζόταν στην Ολλανδία στον Άγιαξ και αναμενόταν να επιστρέψει χθες το βράδυ, ενώ επανέρχεται ο Θανάσης Μάγγος που εξέτισε την ποινή του.
Την αποστολή η οποία θα αναχωρήσει στις 11:15 το πρωί για τις Σέρρες, και θα γευματίσει καθ΄οδόν, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω παίκτες: Καραναστάσης, Γούπος, Τζορμπατζίδης, Σκούπρας Κ., Γεωργαντζιάς, Σιάτρας, Ιακωβάκης, Μπουσινάκης, Λάππας, Τοπούζης, Διβανές, Τζέκος, Κράββαρης, Νόνης, Τσούκαλος, Κουβελάς, Μεζίνι, Αντωνόπουλος, Σκούπρας Βασίλης, Σουλίδης, Μάγγος. Εκτός έμειναν οι Ντάλλας, Λάιος, Δημολιός, Μπαχτσιβάνος, Αλεξίου.
* Τον σημερινό αγώνα Εθνικός Γαζώρου- Τύρναβος θα διευθύνουν οι κ. Ανδρονικίδης Χρ., Κοτζαμανίδης Ηλ., Συνιοράκης Αντ. (Πειραιά), 4ος θα είναι ο κ.Τερετίδης Φωτ. (Καβάλας) και παρατηρητής ο κ.Πετρόπουλος Π. (Μακεδονίας).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(21η αγων.-17:00)
Εθνικός Γαζώρου-Τύρναβος
ΑΕΠ Ηρακλής-Νίκη Βόλου
Σκύδρα-Οδυσσέας Αναγέννησης
Ηράκλεια-Καλαμαριά
Τηλυκράτης -Βατανιακός
Οικονόμος -Κρανούλα
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 20 αγώνες)
1. Εθνικός Γαζώρου 33-14 40
2. Νίκη Βόλου            23-9    37
3. Οικονόμος 23-13 35
4. Καλαμαριά 21-14 34
5. Τύρναβος 2005     20-13 32
6. Τηλυκράτης            17-13 32
7. ΑΕΠ Ηρακλής       25-12 30
8. Δόξα Κρανούλας 14-22 22
9. Βατανιακός            15-21 21
10. Ηράκλεια 21-33 20
11. Οδυσσέας Αναγέννησης            10-28 14
12. Αετός Σκύδρας   11-43 -4
* Ο Αετός Σκύδρας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -11 βαθμούς

Πηγή:eleftheria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top