Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Αναγεννηση: Συσπειρωση και συμμετοχη για να παει πιο ψηλα η ομαδα



Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας
η Γενική Συνέλευση της Αναγέννησης Καρδίτσας μέσα σε πολύ καλό κλίμα και πολύ κόσμο, αφού η ομάδα γρήγορα επανέκαμψε στις επαγγελματικές κατηγορίες πετυχαίνοντας ένα αγωνιστικό άθλο στο β' γύρο του πρωταθλήματος.
Περίπου 150 φίλοι και μέλη της ομάδας έδωσαν το παρών στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής που είχε διάρκεια περισσότερο από τρεις ώρες και ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.  Παρόντες τα μέλη της διοίκησης της ερασιτεχνικής, φίλαθλοι από συνδέσμους της ομάδας, απλοί φίλαθλοι, αρκετοί παλαίμαχοι, ο Δήμαρχος Καρδίτσας Κώστας Παπαλός, η Βουλευτής Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα, ο πολιτευτής Νίκος Παππάς, και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Μανώλης Παλάσκας.
Έγινε ένας απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώθηκε όπου αγωνιστικά εστέφθει από πλήρη επιτυχία, καθώς η ομάδα κατέκτησε την άνοδο στη Δ' Εθνική και ταυτόχρονα κέρδισε και το κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΣ Καρδίτσας. Από πλευράς οικονομικών αναφέρθηκε ότι τα έσοδα έως σήμερα ανέρχονται στο ποσό των 110.000 ευρώ ενώ οι πληρωμές προς διαφόρους φθάνουν το ποσό των 150.000 ευρώ ενώ απομένει ένα υπόλοιπο ακόμα προς πληρωμή για να κλείσει η σεζόν της τάξεως των 25.000 με 30.000 ευρώ.
Αυτό που έγινε από όλους σαφές, είναι πως η ομάδα, πρέπει να συνεχίσει να στηρίζεται εκ των έσω, δηλαδή από ανθρώπους που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο νομό Καρδίτσας, ώστε να μην πέσει ξανά "θύμα" των διάφορων επενδυτών. Για να γίνει όμως αυτό και για να είναι πετυχημένη και η νέα σεζόν θα πρέπει ο "κύκλος" αυτών που θα προσφέρουν στην ομάδα να διευρυνθεί.
Έτσι το επόμενο διάστημα θα γίνει εντατική προσπάθεια για εγγραφή νέων μελών στην ομάδα, με διάφορες επιτροπές (ομάδες) που ανέλαβαν το έργο να πείσουν και άλλους φίλους της ομάδας να σταθούν στο πλευρό της. Παράλληλα θα "τρέχουν" οι ανανεώσεις των μελών που γράφθηκαν την προηγούμενη χρονιά, οι προεγγραφές για εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, έσοδα από πινακίδες στο γήπεδο κλπ. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Καρδίτσας ανέφερε πως θα κινητοποιηθεί ώστε να γίνουν κάποιες συσκέψεις με φορείς της πόλης, ώστε και αυτός με την σειρά του να συνδράμει για το καλύτερο απότελεσμα.  
Σε ότι αφορά την νομική μορφή που θα έχει η ομάδα που θα αγωνιστεί την σεζόν στην Football League 2 ξακαθαρίσθηκε κατ' αρχήν ότι δεν υπάρχει θέμα χρεών απο την ΠΑΕ που να δημιουργεί εμπόδιο. Ο νομικός σύμβουλος της ομάδας Κος Μπίρδας έδειξε δύο δρόμους: είτε να αγωνιστεί η ομάδα με τονυπάρχον ΑΦΜ ως τμήμα ερασιτεχνικής είτε να δημιουργηθεί ΤΑΠ που είναι ίσως και το πιθανότερο.
Εκλογή νέας διοίκησης δεν υπήρξε καθώς θεωρήθηκε ορθότερο να εξουσιοδοτηθεί η νυν διοίκηση της ερασιτεχνικής από τη Γενική Συνέλευση για να προχωρήσει σε διεύρυνση προσώπων σε ότι αφορά το ερασιτεχνικό τμήμα και από εκεί να προκύψει έπειτα η νέα διοίκηση.
* Νικηφόρα για τους "κιτρινόμαυρους" έληξε το νέο φιλικό της Παρασκευής με αντίπαλο τηνΠασχαλίτσα με σκορ 3-1.


Πηγή:karditsalive.net

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top