Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Πρωταθλητρια με ανατροπη η ομαδα του ΤΕΕ



ΕΧΑΝΕ 1-0 ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΜΕ 2-1

ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΓΚΟΛ ΣΤΟ 90’ +5 Ο…ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΖΗΛΟΣ

Με εκπληκτική ανατροπή στις καθυστερήσεις του αγώνα, η ομάδα του ΤΕΕ επικράτησε με 2-1 αυτής της ΕΛΜΕ και ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια στην Α2 κατηγορία του πρωταθλήματος εργαζομένων
Οι τυπικά γηπεδούχοι παίκτες της ομάδας της ΕΛΜΕ κατάφεραν να πετύχουν ένα πολύ εύκολο γκολ στο 22' μετά από ασυνεννοησία του τερματοφύλακα με τους αμυντικούς, ο Ζέρβας πήρε τη μπάλα και σε κενή εστία πλάσαρε κάνοντας το 1-0. Στο υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι, χωρίς όμως να δημιουργήσουν άλλες μεγάλες φάσεις.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με έναν γνωστό στα γήπεδα. Ο διαιτητής Τζήλος, φόρεσε τα ποδοσφαιρικά και πέρασε σαν πρώτη αλλαγή για το ΤΕΕ.
Στο 82' λεπτό ο Αποστολάκης κέρδισε πέναλτι από τον Κατσάρα για το ΤΕΕ, σε μία δύσκολη φάση, ο Χύτας στο 89' ανέλαβε την εκτέλεση, προηγήθηκαν νεύρα για την απόφαση του διαιτητή μεταξύ των παικτών, αλλά πλασάροντας στη δεξιά γωνία έκανε το σκορ 1-1 και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
Το ΤΕΕ όμως δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα και με τον Τζήλο στο 95' να παίρνει την μπάλα από το κέντρο στην αντεπίθεση, μπήκε από τα αριστερά και με ένα δυνατό σουτ έκανε και το τελικό 2-1.
Διαιτητές του τελικού οι κ. Κορέστης, Πάτσης και Ντίνου, που είχαν πολύ καλή απόδοση, με τη φάση του πέναλτι να είναι μόνο συζητήσιμη.
Με 10 παίκτες τέλειωσε την αναμέτρηση η ΕΛΜΕ, καθώς ο Δόλγυρας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 89' για την εμπλοκή του στα επεισόδια.
ΕΛΜΕ: Κλεισάρης, Γκανδρής, Παπαρίζος Κ., Λιάπης, Ζέρβας, Κατσάρας, Βίτκος, Κιάτος, Βασιλείου, Κακαράτζας, Ζιάγκας
Έπαιξαν επίσης: Ντελής, Πουσπουρίκας, Καραβιδές, Παπαρίζος Γ., Δόλγυρας
ΤΕΕ: Κερέμης, Λιάγκος, Αποστολάκης, Χύτας, Ζιάκας, Γκουντουβάς, Φιλανδριανός, Ράπτης, Πρεζεράκος, Γουλόπουλος, Μπουκουβάλας
Έπαιξαν επίσης : Τζήλος, Παλαιός, Καντώνιας
*Εξάλλου σήμερα θα γίνουν και οι ημιτελικοί αγώνες για την Α1 κατηγορία στο πρωτάθλημα εργαζομένων
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
(18.00) γήπ. Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης: Π.Υ.Λ.- Αστυνομία
(19.00) γήπ. Γ. Μητσιμπόνας Β' : Δήμος- Οικοδόμοι


Πηγή:eleftheria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top