Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Τουρνουα «Ανθρωπιας και Αλληλεγγυης»



ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΕΛ F.C. ARENA

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΘΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Επιστημών Λάρισας και ο ΣΕΠ Ν. Λάρισας (παλαίμαχοι), διοργανώνουν
Φιλανθρωπικό τουρνουά «ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»,
για την οικονομική και υλική ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου
 του Δήμου Λαρισαίων, την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012 και ώρα 5 μ.μ.
στο γήπεδο της ΑΕΛ F.C. ARENA. Θα πραγματοποιηθούν 4 αγώνες των 30΄.
Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι ομάδες: ΣΕΠ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ (ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ), ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ.
Οι διοργανωτές της εκδήλωσης επισκέφθηκαν χθες τον αναπληρωτή δήμαρχο Λαρισαίων κ. Σπ. Μπαρμπούτη στον οποίο εξήγησαν τον τρόπο της υποστήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, μέσω του φιλανθρωπικού αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, πέρα από το συμβολικό εισιτήριο των 3 ευρώ που θα πληρώνει όποιος θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα, θα μπορεί επίσης να προσφέρει και τρόφιμα, αφού θα υπάρχει υποδομή για την παραλαβή τους και την απόδοσή τους στο Κοινωνικό παντοπωλείο.
Ο κ. Μπαρμπούτης τους ευχαρίστησε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκδήλωση.
Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και η εταιρία ΑΦΟΙ ΦΛΩΡΟΥ Α.Ε. (Εμπόριο και εξεργασία Μετάλλων – Ανακύκλωση Αμπελότοποι Ομορφοχωρίου Λάρισας).
ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Επιστημών Λάρισας και ο ΣΕΠ Ν. Λάρισας (παλαίμαχοι), θα δώσουν συνέντευξη Τύπου σήμερα και ώρα 12.30 το μεσημέρι στο «Χατζηγιάννειο», για το Φιλανθρωπικό τουρνουά «Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης» που διοργανώνουν την Τρίτη 5 Ιουνίου και ώρα 5 μ.μ., στο γήπεδο ΑΕΛ F.C. ARENA, με σκοπό την οικονομική και υλική ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων.

Πηγή:eleftheria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top