Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Τριτη θεση για τα ΤΕΙ Λαρισας



ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΛΑΣ

Με μια λαρισινή διάκριση πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιo Φοιτητικό Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου σάλας που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Επιτροπή Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Ε.Α.Τ.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας. Στα Πρωταθλήματα συμμετείχαν πολλά Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. της χώρας μας με φοιτητές, με σκοπό να αναδειχθεί η δυναμική του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού. Σημαντική διάκριση πέτυχε η ομάδα του ΤΕΙ Λάρισας.
Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, επικράτησε του Πανεπιστημίου Πάτρας στον μικρό τελικό με σκορ 4-2 και καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση και απέδειξε ότι δίκαια ανήκει στις κορυφαίες φοιτητικές ομάδες της χώρας. Το ΤΕΙ Λάρισας κέρδισε αντίστοιχα: στον πρώτο αγώνα το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με σκορ 3-2, στον δεύτερο αγώνα το Πάντειο Πανεπιστήμιο με σκορ 7-2, στον τρίτο αγώνα το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης με σκορ 6-2.
Καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης αναδείχτηκε ο σπουδαστής Βασιλάκης Χρήστος του τμήματος Τ.Π.Τ. ο οποίος βραβεύτηκε και για το καλύτερο γκολ.
Το ΤΕΙ Λάρισας με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε θερμά τους σπουδαστές του που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα και αυτοί ήταν οι εξής: Κωνσταντίνου Χρήστος, Κάτσης Μαριονέος, Καπετάνιος Γιάννης, Τότα Μπέσμιρ, Τσακμακίδης Βασίλης, Καπάι Γκεράλντο, Αναστασάκης Δημήτρης, Σαλίκας Γεώργιος, Πουλέσης Αλέξανδρος, Τυφλιώρης Θανάσης, Βασιλάκης Χρήστος, Μαθιόπουλος Κώστας, Τσαμπάζ Ταχήρ.

Πηγή:eleftheria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top