Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Μια μουσικοσατιρικη επιθεωρηση



ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ» ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Έναρξη των καλοκαιρινών παραστάσεων κάνει από την Ελασσόνα, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο της πόλης, αύριο Πέμπτη 12 Ιουλίου, στις 9:15 το βράδυ, το «Θέατρο Τεχνών» Λάρισας, με την άκρως επίκαιρη σατιρική-μουσική επιθεώρηση «Ο ευρωπαίος... καίγεται και το ευρώ... χτενίζεται» σε κείμενα και σκηνοθεσία του Στέλιου Ντικούλη.
Η παράσταση αποτελείται από έξι σύγχρονα, επιθεωρησιακά νούμερα που καυτηριάζουν με πολύ γούστο και χιούμορ και με μια «ανελέητα» καυστική ματιά, όλη την «καυτή» επικαιρότητα, όσα δηλαδή, σήμερα μας βασανίζουν και μας ταλαιπωρούν.
Η πρωτότυπη μουσική σύνθεση, του σπουδαίου Λαρισαίου μουσικού Θέμη Σαμαντζή και οι ευρηματικότατες χορογραφίες της επίσης Λαρισαίας χορογράφου Αγγελικής Σαρίογλου, επισφραγίζουν με τον πιο όμορφο τρόπο την παράσταση. Τους συνολικά, δώδεκα ρόλους, ερμηνεύουν οι Λαρισαίοι ηθοποιοί: Δημήτρης Φωτίου, Έλενα Γράβαλου, Στέλιος Ντικούλης και Εύα Τριανταφύλλου.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα της καλοκαιρινής περιοδείας της επιθεώρησης είναι το εξής:
*Τρίτη 17 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Πλατάνια – Βελίκας
*Τετάρτη 18 Ιουλίου στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο-Καλαμπάκας
*Πέμπτη 19 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Τεμπών
*Τρίτη 24 Ιουλίου στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Παλαμά
*Πέμπτη 23 Αυγούστου στο Ανοιχτό Θέατρο Χρυσαλλίδα-Αγιάς
*Παρασκευή 24 Αυγούστου στο Ανοιχτό Θέατρο-Λατόμι- Τυρνάβου
*Τρίτη 28 Αυγούστου στο Ανοιχτό Θέατρο – Βερδικούσιας. Παραστάσεις θα δοθούν και στα: Ανοιχτό Θέατρο-Μακρυχωρίου, στο «Χοροστάσι» Κρανιάς Ολύμπου και στο «Αλώνι» Ραψάνης.
Oι τιμές των εισιτηρίων είναι 8 ευρώ και 5 ευρώ για μαθητές και παιδιά.


Πηγή:eleftheria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top