Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

«Να ζει κανεις ή να μην ζει» με την Κατια ΔανδουλακηΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η μεγάλη επιτυχία του χειμώνα «Να ζει κανείς ή να μην ζει» που τόσο δεξιοτεχνικά διασκεύασαν και σκηνοθέτησαν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας, παρουσιάζεται και στη Λάρισα, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ αύριο Πέμπτη 12 Ιουλίου στις 9:30 μ.μ.
Η ξεκαρδιστική κωμωδία που γνωρίσαμε στον κινηματογράφο από τον Μελ Μπρουκς, πλαισιωμένη από ένα θίασο λαμπερών κωμικών ηθοποιών, πραγματοποιεί μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Λίγα λόγια για το έργο:
Πολωνία 1941. Γερμανική Κατοχή. Μια διάσημη ηθοποιός (Κάτια Δανδουλάκη) απατά τον άντρα της (Χρήστο Χατζηπαναγιώτη ) με έναν πολύ νεότερό της αντιστασιακό (Γιάννη Τσιμιτσέλη). Μια ερωτική φάρσα στήνεται στα παρασκήνια ενός θιάσου του μουσικού θεάτρου. Ο αταίριαστος έρωτας της ώριμης πρωταγωνίστριας και του νεαρού αντιστασιακού είναι ένα από τα κλασικά θέματα της ροζ φάρσας. Μόνο που το ροζ αρχίζει να σκουραίνει επικίνδυνα όταν στα γρανάζια της φάρσας πιάνονται ένας Γερμανός στρατηγός (Τάσος Κωστής) μαζί με την αυστηρή γραμματέα του (Σοφία Μουτίδου) και τον υπασπιστή του (Σπύρο Μεριανό), μια διπλή κατάσκοπος (Χριστίνα Τσάφου) και ο μακιγιέρ της πρωταγωνίστριας (Πρόδρομος Τοσουνίδης). Το ετερόκλητο αυτό πλήθος μπλέκεται σε έναν τυφώνα από συμπτώσεις, ανατροπές και μεταμφιέσεις, όπου συγχέονται οι ρόλοι και χάνονται τα όρια ανάμεσα στα στρατόπεδα των Πολωνών αντιστασιακών και των κατακτητών τους. Μουσικά νούμερα και αγωνιώδεις καταδιώξεις, λαμπερές τουαλέτες και οπλοπολυβόλα, θεατρίνοι και Ες – Ες γίνονται ένα κουβάρι για να νικήσει στο τέλος η ομάδα των θεατρίνων.
Γίνονται δεκτά εισιτήρια του ΟΓΑ.
Για πληροφορίες: Τηλ. 210-3640813 και www.ellthea.gr
Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλείο «Γνώση» Ανθίμου Γαζή 21,τηλ. 2410- 258669 και Βιβλιοπωλείο «Παπασωτηρίου» Παπαναστασίου 57, τηλ. 2410- 549326.

Πηγή:eleftheria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top