Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

«Τι Βουλη θα παραδωσεις μωρη»;



ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Μία πλειάδα γνωστών κωμικών ηθοποιών συμμετέχει στη θεατρική κωμωδία της χρονιάς «Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή»;
Η παράσταση που χαρίζει άφθονο γέλιο τους θεατές έρχεται και στη Λάρισα τη Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Ιουλίου, στις 9:30 μ.μ. στο κηποθέατρο Αλκαζάρ.
Η Άννα Παναγιωτοπoύλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου,η Χρύσα Ρώπα ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Παντελής Καναράκης και ο Γιώργος Γαλίτης δηλώνουν αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να κινητοποιήσουν σε πανελλαδικό επίπεδο, όλους τους Έλληνες με γέλια, μπρίο και τρελό κέφι.
Στην παράσταση ακόμη συμμετέχουν η Άννα Μονογιού, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Γιώργος Τσούρμας, η Κατερίνα Δημάδη.
Αυτή την προσπάθεια στηρίζουν με τα κείμενά τους, η Άννα Παναγιωτοπούλου, ο Αλέξης Καλλίτσης, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Διονύσης Τσακνής που καλύπτει μουσικά την κίνηση, η Αναστασία Αρσένη που ντύνει και στολίζει τους αγανακτισμένους ηθοποιούς και τους χώρους που θα διαδραματίζονται τα τεκταινόμενα.
Επίσης στο όλο εγχείρημα συμβάλλουν ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Άννα Παναγιωτοπούλου που περιφρούρησαν σκηνοθετικά την παράσταση.
Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ, 15 ευρώ (φοιτητικό, παιδικό από 5 ετών και άνω, τρίτη ηλικία) και 12 ευρώ ανέργων ΟΑΕΔ. Ισχύουν εισιτήρια του ΟΓΑ.

Πηγή:eleftheria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top