Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Κρεμαστηκε ο Οφτσινικοφ



ΣΕΡΓΚΕΙ ΟΦΤΣΙΝΙΚΟΦ: ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Σοκ στο ρωσικό αλλά και το παγκόσμιο βόλεϊ ο αναπάντεχος θάνατος του προπονητή της εθνικής ομάδας των γυναικών, αλλά και την Ντιναμό Μόσχας, Σεργκέι Οφτσίνικοφ ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες οφείλεται σε απαγχονισμό. Ο 43χρονος τεχνικός πατέρας δύο παιδιών βρισκόταν στο Πόρετς της Κροατίας με την ομάδα της Ντιναμό...
Μόσχας για την προετοιμασία της ενόψει την ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι αρχές ανακοίνωσαν πως ο Οφτσίνικοφ απαγχονίστηκε. Ο Οφτσινίκοφ ήταν πολύ απογοητευμένος από την αποτυχία της εθνικής ομάδας της χώρας του να κατακτήσει ένα μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου. Δέχτηκε σκληρή κριτική κάτι που ο ίδιος δεν μπορούσε να ξεπεράσει.

Το περιβάλλον του υποστηρίζει πως πρόκειται για ανακοπή καρδιάς, αλλά οι πληροφορίες λένε πως ο Οφτσίνικοφ βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιο του.

Ο πρώην προπονητής της Ρωσίας Βλαντιμίρ Καζίτκιν ανέφερε για το γεγονός: «Ήταν πολύ φίλος μου και ήξερε πως είχε κάνει γκάφα στους αγώνες του Λονδίνου, όμως αυτά έχει ο αθλητισμός και το βόλεϊ. Ήταν πολύ αγχωμένος τελευταία και δεν μιλούσε πολύ...».

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Αλένκο, είπε για το άσχημο αυτό γεγονός:

«Πήρε πολύ προωπικά την αποτυχία της ομάδας των γυναικών στο Λονδίνο. Ήταν πολύ αναστατωμένος τελευταία. Δεν μιλούσε πολύ και ακόμα και μετά από νίκες ήταν πάντοτε σκεπτικός και κάπνιζε πολύ».

Η κριτική που δέχτηκε αλλά και η άδικη μεταχείριση της ομάδας του από την διαιτησία (όπως ο ίδιος είχε υποστηρίξει) του είχε στοιχίσει. Από τη στιγμή του αποκλεισμού μέχρι και το τέλος του ο Οβτσίνικοφ είχε κλειστεί στον εαυτό του, δεν μίλαγε σε κανέναν και κάπνιζε υπερβολικά.
Ο χαμός του βύθισε στο πένθος το ρωσικό βόλεϊ που τις τελευταίες ημέρες ζούσε πανηγυρικές στιγμές με την κατάκτηση του πρώτου χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου στο ανδρικό βόλεϊ.

Η ταφή του Οφτσίνικοφ θα γίνει στο Γιάροσλαβ όπου πενθούν η σύζυγος του και τα δυο του παιδιά.

Πηγή:volleynews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top