Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ελληνιδα βολεϊμπολιστρια χωρισε την Ριανα απο τον Kρις Μπραουν



ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Μια ελληνίδα πρώην βολεϊμπολίστρια, η Ιωάννα Αποστόλου από την Ξάνθη, είναι η γυναίκα που χώρισε την γνωστή τραγουδίστρια Ριάνα από τον Κρις Μπράουν. Μάλιστα, σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι πρόσφατα παντρεύτηκε με τον αμερικανό ράπερ στο Ντουμπάι και μάλιστα ότι είναι τριών μηνών έγκυος!!!
Η Ιωάννα Αποστόλου είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης, κυρίως μέσα από την ενασχόλησή της με το βόλεϊ. Σε ηλικία έντεκα χρόνων συμμετείχε στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων, ενώ στα 16 της έφυγε για την Αμερική προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές της στην Γυμναστική Ακαδημία και στη συνέχεια στην ομάδα που κέρδισε το American Cup. Η συνέχεια περιελάμβανε μεταγραφή στην Κύπρο και την Βουλγαρία, ένα σοβαρό τραυματισμό στην μέση που την άφησε καθηλωμένη στο κρεβάτι για δυο ολόκληρα χρόνια και διάφορα συμβόλαια με ευρωπαϊκές ομάδες.

Η εντυπωσιακή θρακιώτισσα βολεϊμπολίστρια έχει πλέον εγκαταλείψει τις όποιες αγωνιστικές υποχρεώσεις, έχει εγκατασταθεί μόνιμα στις ΗΠΑ και διαθέτει αλυσίδα γυμναστηρίων με τον αδελφό της στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, ξάφνιασε τους πάντες με την συνέντευξη που παραχώρησε στην Real News, με την οποία υποστήριξε ότι είναι η σύζυγος του Κρις Μπράουν, του πρώην συντρόφου της διάσημης κολομβιανής τραγουδίστριας Ριάνα, η οποία μάλιστα τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό την περίοδο που ήταν μαζί και απασχολούσαν σε καθημερινή βάση τους αμερικανούς παπαράτσι.

Σύμφωνα με την Ιωάννα το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 20 Ιουνίου στο Ντουμπάϊ με παρόντες μόνο στενούς συγγενείς και των δύο, μεταξύ των οποίων και οι γονείς της. Όσο για το πώς γνωρίστηκαν; «Είχαμε επικοινωνία και εγώ πηγαινοερχόμουν γιατί έπαιζα επαγγελματικά βόλεϊ. Γνωριζόμασταν και περνούσαμε καλά όποτε τον έβλεπα, αλλά ήμασταν φίλοι. Μέχρι που ξαφνικά αρρώστησα και έπρεπε να έρθω στην Αμερική για να γίνω καλά. Έμεινα σχεδόν δυόμισι μήνες στο νοσοκομείο και ο Κρις ήταν όλη την ημέρα δίπλα μου, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ είχε σταματήσει τα πάντα για να είναι μαζί μου».

Ωστόσο, ο γάμος αυτός δημιούργησε άλλα προβλήματα στο ζευγάρι, αφού πάντα σύμφωνα με την Ιωάννα Αποστόλου, από τότε άρχισε να δέχεται απειλές και επιθέσεις από την Ριάνα, που φαίνεται ότι δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην της. «Δεχόμαστε απειλές και επιθέσεις, εγώ ειδικά. Με το που μαθεύτηκε ότι θα γίνει ο γάμος, δύο εβδομάδες πριν, μου έσπασαν το αυτοκίνητο. Ξέρουμε ότι βάζει ανθρώπους να το κάνουν. Μας το έχουν πει δικοί της άνθρωποι. Δεν δίνουμε όμως σημασία πια. Πέταξε και απειλητικά σημειώματα στο σπίτι μας στη Νέα Υόρκη».

Η Ιωάννα Αποστόλου αποκαλύπτει ακόμα ότι είναι τριών μηνών έγκυος στον γιο του Κρις Μπράουν, ότι του μαθαίνει ελληνικές λέξεις και του μαγειρεύει ελληνικά φαγητά!

 «Όταν γεννήσω, θα βαφτίσουμε τον μικρό στην Ελλάδα, θα τον λέμε Χριστόφορο, όπως τον μπαμπά του. Εγώ δεν ήθελα να ξέρω το φύλο του μωρού, ήθελα όμως αγοράκι για να πάω κόντρα στον Κρις που ήθελε κοριτσάκι», λέει η όμορφη βολεϊμπολίστρια, οι αποκαλύψεις της οποίας πάντως αμφισβητούνται έντονα από πολλά ΜΜΕ, ακόμα και από την ίδια την Real News που φιλοξένησε τις δηλώσεις της, αφού κανένα από τα διεθνή μέσα δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα καμία αναφορά στο γάμο του Κρις Μπράουν.

Πηγή:volleynews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top