Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Στο πενθος ολη η Συρος


ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΒΟΛΕΪΜΠΟΛΙΣΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ 

 

Στο πένθος βυθίστηκε όλη η Σύρος και ιδιαίτερη η οικογένεια του Φοίνικα από το χαμό του αδελφού της βολεϊμπολίστριας της ομάδας Μαρίας Νομικού.
Ο 33χρονος αδελφός της σκοτώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (14.45) όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με σφοδρότητα πάνω σε λεωφορείο.

Το δυστύχημα έγινε στην επαρχιακή οδό Μάννα - Βάρης (στο ύψος του γυμναστηρίου ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ). Η μοτοσικλέτα (μάρκας TDM) κινούνταν στο ίδιο ρεύμα με το μοιραίο λεωφορείο, το οποίο έκοψε ταχύτητα και έκανε κίνηση για να στρίψει δεξιά, αλλά λόγω του μεγάλου όγκου του έκλεισε και τις δύο λωρίδες του δρόμου. Ο μοτοσικλετιστής δεν είχε καλή ορατότητα και με την ταχύτητα που κινούνταν, έπεσε πάνω στο λεωφορείο την ώρα που έστριβε. Από τη σύγκρουση η οποία ήταν ιδιαίτερα σφοδρή αποκόπηκε το μπροστινό μέρος της μοτοσικλέτας. Ο Δημήτρης Νομικός βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Σύρου αλλά μετά από λίγη ώρα εξέπνευσε. Ο 33χρονος εργάζονταν στο Νεώριο Σύρου. Σε κατάσταση σοκ ο 48χρονος οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.

Ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση προς την οικογένεια του εκλιπόντος.


Πηγή: http://cyclades24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top