Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Χωρισαν Ρουξι – Νικολαϊδης!


ΡΟΥΞΙ ΝΤΟΥΜΙΤΡΕΣΚΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ 

 

Ενα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του αθλητικού χώρου δεν είναι πλέον μαζί...
Αμέσως μετά την επιστροφή του Νικολαϊδη από το Λονδίνο, το ζευγάρι που έχει κι έναν γιο 1,5 έτους, έπαψε να είναι μαζί!

 Οπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η αιτία του χωρισμού δεν προέκυψε ξαφνικά αλλά υπήρχε στο μυαλό του δύο φορές ασημένιου Ολυμπιονίκητους τελευταίους μήνες, καθώς υπήρχαν αρκετά προβλήματα στην σχέση τους, κυρίως με διαφωνίες των δύο για σημαντικά θέματα.Κι όσο αν η τεράστια αγάπη για τον γιο τους, τους κρατούσε μαζί, η λήξη των Ολυμπιακών σήμανε και την λήξη στον γάμο τους. Για την Ρούξι Ντουμιτρέσκου ήταν κεραυνός εν αιθρία καθώς όλοι θυμούνται το μήνυμα που είχε γράψει στο facebook, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών, στις 27 Ιουλίου, όταν ο Νικολαϊδης ήταν σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής: «Η τρίχα κάγκελο και τα δάκρυα ποτάμι... εκατομμύρια μάτια πάνω σου και εσύ, πρώτος, με τη σημαία μας ψηλά! Γεια σου ΕΛΛΑΔΑΡΑ με την απίστευτη και βαριά ιστορία σου! Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι έστω και μισή Ελληνίδα...»!

Μάλιστα η πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού ταξίδεψε στο Λονδίνο για να δει τον αγώνα του συζύγου της , αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να μην χωρίσουν. Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες, το γεγονός ότι ο Νικολαϊδης δεν πήγε καλά στους Ολυμπιακούς, το αποδίδει και στα προβλήματα που είχε στη σχέση του.

Το θέμα μάλιστα έχει πάρει και τη δικαστική οδό, καθώς μέσα στους επόμενους μήνες, θα πρέπει να αποφασιστεί από τη δικαιοσύνη στην οποία κατέφυγαν οι γονείς, σχετικά με το ποιος θα έχει την επιμέλεια του μικρού...

Πηγή: sportdog.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top