Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

«Υπαρχει επομενη μερα»






Ο Α' αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιάννης Στουραΐτης ήταν αυτός που υποδέχτηκε την Εθνική ανδρών στο αεροδρόμιο και είχε θερμό χαιρετισμό με όλα τα μέλη της αποστολής, μεταφέροντας τα συγχαρητήρια της διοίκησης προς τους παίκτες και τους προπονητές που...
κατάφεραν να κρατήσουν «ζωντανή» την υπόθεση πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

«Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε τη χαρά μας για την επόμενη ημέρα του αθλήματος. Αυτό σηματοδοτεί η νίκη-πρόκριση της Εθνικής ομάδας στα μπαράζ. Από εδώ και πέρα λοιπόν, πρέπει όλοι εμείς να καθορίσουμε ποια και πώς θα είναι αυτή η επόμενη μέρα για το ελληνικό βόλεϊ», ήταν το αρχικό σχόλιο του κ. Στουραΐτη, ενώ σε ερώτηση για την συνολική αξιολόγηση της πορείας που έκανε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τόνισε:

«Αντιλαμβανόμενοι των αντικειμενικών δυσκολιών που υπάρχουν, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών και το γεγονός ότι τον Μάιο έχουμε ραντεβού για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στα τελικά μια μεγάλης διοργάνωσης, συνιστά μια μεγάλη επιτυχία.

Ας μην ξεχνάμε ότι το άθλημα δοκιμάζεται, η κοινωνία ολόκληρη δοκιμάζεται και άρα η προσπάθεια που έγινε είναι σημαντική, όπως και η επιτυχία κρίνεται σημαντική για τη συνέχεια. Μένει να δούμε την επόμενη μέρα και το γεγονός ότι σήμερα μπορούμε να την σχεδιάζουμε είναι από μόνο του μια επιτυχία. Ελπίζουμε ότι τον προσεχή Μάιο θα κατορθώσει η ομάδα να προκριθεί γιατί η συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις έχει λείψει από το ελληνικό βόλεϊ».
 
Πηγή: volleynews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top