Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ξεκινα η νεα εποχη στην Λαρισα


Η νέα εποχή στην Λάρισα ξεκινά κι επίσημα το βράδυ της Τετάρτης.
Στο γήπεδο του Αλκαζάρ (21.00) είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρώτη υπό τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου

Η προσπάθεια αναγέννησης της Λάρισας παίρνει σάρκα και οστά κι επίσημα το βράδυ της Τετάρτης. Στις 9 το βράδυ στο γήπεδο του Αλκαζάρ είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρώτη για τους «βυσσινί» με τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου και τον Βαγγέλη Πλεξίδα να ετοιμάζονται να γνωρίσουν την αποθέωση.
Και όμως πριν δύο μήνες περίπου η κατάσταση έδειχνε μαύρη για την ΑΕΛ με το κύμα προσφυγών μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Football League αλλά και την ομάδα να δηλώνει συμμετοχή στην Football League 2.
Σαν τον φοίνικα που αναγεννιέται από τις στάχτες του έτσι και στην ΑΕΛ ξεκίνησε μία νέα ημέρα. Ο Βαγγέλης Πλεξίδας και οι συνεργάτες του ανέλαβαν τον σύλλογο, ενώ ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος θα είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε τον δύσκολο έργο να επαναφέρει την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια. 
Άμεσα φάνηκε η αλλαγή. Οι σπουδαίες μεταγραφές για την κατηγορία με πρώτη και καλύτερη αυτή του Ινάσιο Πία, έχουν προκαλέσει τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στην σημερινή πρώτη.
Το παλεύει για Πλατέλλα
Η Λάρισα χτυπάει σε ολα τα μέτωπα και κινείται για οποινδήποτε ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Ένας από αυτούς είναι ο Βαγγέλης Πλατέλλας για τον οποίο η ΑΕΛ έχει κάνει ήδη μία πρώτη προσπάθεια για να τον φέρει στο ομάδα.
Η εμπλοκή όμως της ΑΕΚ και η επιθυμία του ίδιου του πρώην παίκτη της Ξάνθης να μετακομίσει στην Ένωση έχει κάνει δύσκολη την περίπτωσή του. Παρόλα αυτά στην Λάρισα δεν το βάζουν κάτω και θα το παλέψουν μέχρι τέλος την περίπτωσή του.  

Πηγή:gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top