Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Τουρνουα τενις «Intersport Open Larisa»



ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Το σημαντικότερο μη επαγγελματικό τουρνουά που διεξάγεται στη χώρα μας, ταξιδεύει στη Λάρισα και υπόσχεται πλούσια δράση στα hard courts του Ομίλου Αντισφαίρισης Νίκαιας. Μετά το σούπερ επιτυχημένο INTERSPORT Tennis Open στον Όμιλο Αθηνών τον περασμένο Μάρτη, η τενιστική δράση μεταφέρεται στη Λάρισα και συγκεκριμένα στον πιο δραστήριο Όμιλο της Θεσσαλίας, αυτόν της Νίκαιας όπου θα διεξαχθεί το δεύτερο τουρνουά του Intersport Tennis Tour 2012.
Το INTERSPORT Tennis Open Larisa θα ξεκινήσει σήμερα και θα διαρκέσει ως τις 17 Ιουνίου και θα δώσει σε όλους τους τενίστες της ευρύτερης περιοχής τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα σπουδαίο και οργανωμένο τενιστικό event.
Οι κληρώσεις για τις κατηγορίες πραγματοποιήθηκαν και όλοι πλέον περιμένουν τη σημερινή έναρξη της διοργάνωσης. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στον Ο.Α. Νίκαιας, θα διεξαχθούν αγώνες για άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και επιπέδων σε μονά και διπλά ενώ θα υπάρξει παράλληλα και η κατηγορία OPEN ανδρών στην οποία θα συμμετάσχουν αθλητές υψηλού επιπέδου και προβλέπεται χρηματικό έπαθλο 1.200 ευρώ για τον νικητή.
Με τη συμμετοχή τους στο τουρνουά όλοι οι αθλητές θα λάβουν από ένα τεχνικό μπλουζάκι TECNOpro, δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης ΚΟΡΠΗ SportMax και Nestle Fitness, ενώ οι μπάλες των αγώνων θα είναι Wilson.
Στην κατηγορία Όπεν που υπάρχει το prize money, το Νο1 του ταμπλό καταλαμβάνει ο Χρήστος Κεϊσίδης ενώ στο Νο2 βρίσκεται ο επίσης Θεσσαλονικιός, Φρέντι Γεωργούδας με τους ντόπιους Αμούτζα και Σιδεράκο να βρίσκονται στο Νο3 και Νο4 του ταμπλό αντίστοιχα.
Στο γυναικείο ταμπλό 14-29, ξεχωρίζει η συμμετοχή της Νικολέττας Βλαϊκούδη η οποία έχει κυριότερες αντιπάλους τις καλύτερες Junior αθλήτριες της Κεντρικής Ελλάδας. Τα ταμπλό στις κατηγορίες των βετεράνων και των διπλών ανδρών και μικτών παρουσιάζουν ιδιαίτερο ανταγωνιστικό ενδιαφέρον καθώς περιλαμβάνουν πολύ καλούς αθλητές. Αναλυτικές πληροφορίες για την εξέλιξη των αγώνων θα υπάρχουν συνεχώς στο site του OA Nίκαιας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στο www.intersport.grκαι μέσω τηλεφώνου στο 2410.922354.

Πηγή:eleftheria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
back to top